De Citit : Altele

Extrem de puternic, extrem de portabil: Bang & Olufsen lansează noul Beolit 20

| 12 noiembrie

Bang & Olufsen a lansat în 29 octombrie varianta 2020 a puternicei și portabilei boxe bluetooth Beolit, un produs cu tradiție al companiei ce datează încă din 1939. Noul Beolit 20 păstrează marile capacități sonore ale mărcii, frumos îmbinate cu un design premium, ușor de transportat, dar cu o durată de viață a bateriei mult îmbunătățită, capacitate de încărcare Qi wireless integrată pe partea superioară și un design subtil îmbunătățit.

„Deoarece produsul este utilizat de către clienții noștri pe tot parcursul zilei, în casă precum și la exterior, ne-am concentrat pe îmbunătățirea semnificativă a duratei de viață a bateriei, care are acum o performanță cu 30% mai lungă în condiții de funcționare tipice. Acest lucru ne-a permis să adăugăm încărcarea wireless Qi în partea superioară a produsului, astfel încât să puteți încărca dispozitivele compatibile, cum ar fi telefonul mobil, dacă aveți nevoie de baterie la o petrecere sau în parc”, spune Christoffer Poulsen, vicepreședintele departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Beolit 20 păstrează silueta iconică a seriei Beolit, ce a fost proiectată în colaborare cu Cecilie Manz (2012), introducând în același timp o serie de actualizări de design pentru a face utilizarea zilnică a boxei și mai plăcută. Modelul original al difuzorului a fost reinventat cu un design modern. Liniile geometrice repetate și colțurile spiralate oferă un aspect distinct și dinamic, optimizând în același timp performanțele acustice cu 45% pentru un sunet clar și rafinat. Înălțimea și curbura părții superioare au fost revizuite pentru a oferi mai multe opțiuni de plasare a telefoanelor mobile pentru a fi încărcate, butoanele au devenit mai durabile și, ca un element de finețe, cureaua de culoare bronz a fost realizată din piele ecologică.

Sunet mare într-un pachet mic
Chiar dacă e suficient de mic pentru a fi transportat cu ușurință, Beolit 20 oferă un sunet de înaltă calitate. Woofer-ul cu bandă largă de 5,5”, combinat cu radiatoare 3 x 1,5” full range și 2 x 4” pasive oferă o capacitate extrem de impresionantă de bass de 77 dB și 93 dB în intensitate medie. Această performanță, combinată cu sunetul omnidirecțional True360, denotă că Beolit 20 este capabil să umple confortabil majoritatea camerelor cu sunetul Bang & Olufsen. De asemenea, puteți să conectați două difuzoare Beolit 20 sau să conectați noul difuzor cu versiunea Beolit 17 pentru a îmbunătăți experiența și mai mult.

Prețuri și disponibilitate
Beolit 20 (500 EUR / 500 USD) se lansează în culorile Grey Mist și Black Anthracite și va fi disponibil pe www.bang-olufsen.com, în magazinele Bang & Olufsen și la retailerii autorizați din 29 octombrie 2020. Pentru a afla mai multe, urmăriți brandul pe conturile sale de Instagram, Facebook, Twitter sau Youtube (@bangolufsen), sau folosiți hashtag-ul #Beolit20.