De Citit : Altele

Amintiri încă din 1925: Bang & Olufsen prezintă Golden Collection

| 20 noiembrie

Bang & Olufsen a lansat astăzi Golden Collection, o frumoasă și luxoasă reinterpretare cromatică a celor mai populare și durabile accesorii audio ale brandului danez.

Golden Collection celebrează amintirile pe care le construim alături de familie și prieteni în acest an, petrecând perioade îndelungate acasă. De la designul iconic al boxei Beoplay A9 la boxa activă de vârf de gamă Beolab 90, produsele colecției au fost reimaginate în culori și materiale asociate cu căldura și durabilitatea: aluminiu în tonuri aurii, materiale textile în culori pământii, piele de miel originală, lemn de stejar și marmură Carrara.

„Apreciem enorm modul în care clienții noștri construiesc conexiuni emoționale puternice cu produsele Bang & Olufsen, exact așa cum ar face-o și cu o piesă mult iubită de mobilier. Aceste conexiuni devin amintiri prețioase, iar Golden Collection celebrează angajamentul nostru față de artizanat, longevitate în design, dar și istoria noastră lungă de 95 de ani în care am construit amintiri alături de clienții noștri”, a transmis Gavin Ivester, vicepreședintele departamentului de design al Bang & Olufsen.

Golden Collection este formată din nouă produse de bază din portofoliul Bang & Olufsen:
● Beosound Balance (2500 EUR) ce prezintă detalii din aluminiu auriu, material textil împletit alb și o bază elegantă realizată din marmură Carrera folosită pentru prima dată de către Bang & Olufsen. Structura organică a marmurei face ca nicio boxa să nu fie identică cu o alta, adăugând astfel o latură de exclusivitate unui produs ce depășește deja toate așteptările.
● Beoplay A9 (2750 EUR), un difuzor wireless ce a fost comparat de către designeri cu o piesă de mobilier și care prezintă un inel de aluminiu auriu, picioare din lemn de stejar deschis la culoare și o parte din material textil de culoarea nisipului produsă de către artizanul de textile danez, Kvadrat.
● Beosound 2 (2000 EUR), cunoscut pentru forma lui conică unică dar și puternica lui dispersie 360o a sunetului, este un produs ce prezintă un corp din aluminiu auriu anodizat produs la fabrica de aluminiu a Bang & Olufsen din Struer, Danemarca.
● Beovision Harmony (de la 19500 EUR), reprezintă gama premium TV a Bang & Olufsen cunoscută pentru modul magic în care este prezentată mișcarea și care are un nou centru sonor realizat din aluminiu în tonuri aurii, un suport în aceleași nuanțe și o husă pentru difuzor realizată manual din aluminiu și furnir de stejar în culori deschise. Beovision Harmony vine cu telecomanda Beoremote One ce permite controlul de la distanță, realizată dintr-o singură bucată de aluminiu auriu.
● Beolab 50 (30000 EUR) și Beolab 90 (75000 EUR), cele două boxe active de ultimă generație ale Bang & Olufsen ce prezintă detalii realizate din aluminiu auriu, material textil colorat în nuanțe nisipii și accente realizate manual din stejar deschis la culoare.
● Clienții pot, de asemenea, să potrivească Golden Collection cu premiatul Beosound A1 de a 2-a Generație (250 EUR), care prezintă un grilaj din aluminiu perlat, o curea realizată din piele și o mică etichetă de aluminiu cu logo-ul Bang & Olufsen.
● Pentru experiențe audio personale, consumatorii se vor putea bucura și de Beoplay H95 (800 EUR), căștile de vârf de gamă ale brandului, sau Beoplay E8 de a 3-a Generație (350 EUR), cel mai bine vândut model de căști cu adevărat wireless din noua colecție luxoasă. Beoplay 95 prezintă detalii realizate din piele de miel de culoarea nisipului și o interfață a utilizatorului din aluminiu auriu. Beoplay E8 vine într-o carcasă pentru încărcare wireless realizată din piele de culoarea nisipului și prezintă detalii elegante din aluminiu auriu.

Prețuri și disponibilitate
Golden Collection va fi disponibilă pe www.bang-olufsen.com, în magazinele Bang & Olufsen și la retailerii autorizați din 17 noiembrie 2020. Pentru a afla mai multe, urmăriți brandul pe conturile sale de Instagram, Facebook, Twitter sau Youtube (@bangolufsen), sau folosiți hashtag-ul #GoldenCollection.