Locuri : Wellness

Termalum SPA

Vino si surprinde-ti simturile…!
Sanatatea, relaxarea si frumusetea ta numai la Termalum Spa!
La primele aparente oamenii cred ca SPA inseamna tratamente scumpe dar in realitate inseamna cu totul altceva. Cuvantul SPA vine din latinescul Sano per Aqua adica Sanatate prin Apa.
In cazul nostru Sanatate prin apa termala! Apa termala binefacatoarea din adancurile Banatului – apa este extrasa printr-un foraj cu o adancime de peste 1000 m !
TermalUM SPA vine din Termal > Apa Termala
UM > Strandul UMT (pentru ca are aceiasi proprietari)
SPA > deoarece am combinat terapia prin apa cu sauna, masaj, impachetari, etc
TermalUM SPA a fost construit in 2011 si este o investitite facuta cu capital privat romanesc, banatean. Se intinde pe o suprafata de 2000 de metri patrati si se imparte pe 2 zone mari : Zona de bai termale si zona de SPA.

Constructia si combinatia de culori din interior este simpla creandu-ti inca de la prima vedere o stare de confort si un ambient cald pentru a te putea relaxa in voie.

De asemenea tarifele au fost create pentru a acoperi o gama larga de clienti pentru ca la TermalUM SPA relaxarea e la indemana ta!
Apa termala sau apa vie, spre deosebire de apa obisnuita, este pura din punct de vedere bacteorologic si are un continut scazut de saruri minerale dar este bogata in oligoelemente si siliciu.
Aceastacompozitie este optima pentru pielea sensibila si alergica. La bazinul cu apa termala oricine se poate relaxa si recrea in voie.
Termalum SPA va invita sa explorati beneficiile curative ale apei termale, hidromasajului, proprietatile namolurilor, ale esentelor vegetale, saunei, impachetariilor corporale si a masajelor, intr-un mediu al relaxarii si starii de bine!
Lasa-te invaluit de experienta Termalum SPA!