Locuri : Wellness

Smile Factory – clinica germana de ortodontie si stomatologie estetica

Clinica SmileFactory ofera servicii stomatologice complete intr-un mediu deosebit. Aplicam cele mai moderne si performante metode de tratament personalizat existente la nivel mondial, iar experienta echipei noastre este certificata de miile de tratamente finalizate cu rezultate exceptionale in toate domeniile : ortodontie, parodontologie, implantologie dentara, stomatologie estetica, profilaxie.
La SmileFactory vei beneficia de priceperea si experienta medicului ortodont Dr. Friedrich Ovidiu Widu, care a introdus in premiera in Romania revolutionarele tratamente ortodontice invizibile cu Invisalign si Incognito.
Avem o echipa profesionista specializata in Germania, Franta si SUA, ne instruim permanent si suntem la curent cu ultimile noutati din domeniu.
In clinica noastra sunt aplicate cele mai noi tehnologii pentru probleme vechi de cand lumea. Pozitia vicioasa a dintilor se indreapta cu aparate ortodontice, dintii colorati se albesc, dintii inegali se corecteaza cu fatete de ceramica, iar cei lipsa se inlocuiesc cu punti sau implanturi dentare.
Alege sa fii pacientul nostru! Vei avea parte de cel mai bun tratament posibil, te vei bucura de atentia intregii noastre echipe, de siguranta, confort si de garantia unui rezultat excelent.