Locuri : Wellness

Nomasvello Romania

Frumuseţe, confort, calitate, comoditate, siguranta sunt caracteristicile, care definesc centrele Nomasvello®
Nomasvello® este o reţea internaţională de cabinete de înfrumuseţare, specializate în tratamente de epilare definitivă şi întinerire facială cu lumină intens pulsată.
Tehnologia IPL permite tratarea majorităţii tipurilor de piele şi păr, este economică, confortabilă, nedureroasă, iar rezultatele sunt vizibile după primele şedinţe.
Nomasvello®. oferă tratamente personalizate în funcţie de fototipul pielii fiecărui client, astfel încât procedura să fie rapidă, eficientă şi confortabilă. Nomasvello® a intrat pe piaţa românească cu un tarif unic, unisex. Acest lucru a dat acces tuturor celor care se epilau cu ceară, epilatorul electric sau lamă la aceste tipuri de servicii, altădată prohibite din cauza preţurilor ridicate.
Tariful de 124 lei per zonă şi şedinţă, faţă de 400-600 lei practicat de alte centre de înfrumuseţare din Timişoara, pentru aceleaşi rezultate, va determina mulţi oameni, atât bărbaţi, cât şi femei să aleagă tratamentele noastre. Avantajele competiţionale pe care le oferă Nomasvello® sunt:

Procedură nedureroasă faţă de laser, ceară, epilator electric

Efecte de lungă durată spre deosebire la lamă, ceară sau epilator

Preţ atractiv faţă de laser sau IPL în alte centre de înfrumuseţare

Expertiză. Centrele Nomasvello® sunt specializate doar în epilare şi întinerire cu IPL, spre deosebire de celelalte saloane, care efectuează ocazional aceste tratamente

Toate acestea au un obiectiv comun: oferirea unor tratamente de calitate şi cu rezultate maxime pentru cei peste 600.000 de clienţi deserviţi de întreaga reţea, care numără până în prezent peste 900 de centre deschise la nivel global.