Locuri : Wellness

Gold Sun

Atmosferă primitoare, dotări performante: saloanele de bronzat Gold Sun
Cu o experienţă de cinci ani pe piaţa timişoreană, saloanele de bronzat Gold Sun te aşteaptă in cele doua locatii : Bd. Dambovita nr. 65 si str. Lidia nr. 61.
De ce să alegi Gold Sun?
Dintr-o varietate de motive pe care ţi le spunem noi.
Pentru început, salonul de pe str Lidia te aşteaptă cu un design modern, minimalist,care îţi inspiră siguranţă şi îţi dovedeşte de la bun început standardul la care se ridică. Decorul e conturat în nuanţe de gri, alb şi negru, iar stilul impus este în mod cert unul rafinat. Apoi, deloc neglijabil este aspectul aparatelor de bronzat profesionale marca HAPRO LUXURA. Şi la acest capitol, Gold Sun satisface şi cele mai exigente cerinţe: are două solarii verticale şi unul orizontal, toate de ultimă generaţie, dotate cu sisteme pentru aromaterapie , aer condiţionat, pulverizator cu vapori de apă QSens, sound around. Saloanele noastre de bronzare ofera clientilor produse cosmetice speciale pentru solar care intensifica bronzul si protejeaza pielea.
Mai mult, atomsfera caldă şi primitoare, precum şi atenţia acordată siguranţei tale sunt conceptele de definire ale salonului. Cadrul intim, igiena şi curăţenia salonului sunt câteva din aspectele ce-l recomandă în orice clipă.
Interiorul salonului de pe Bd. Dambovita este dominat de nuanţe plăcute de galben şi portocaliu, culori calde ce energizează şi bine dispun.
Galbenul, culoare pozitivă prin excelenţă, cea mai apropiată de lumina solară, este o culoare socială (aduce oamenii laolaltă şi încurajează comunicarea ) folosită în cromoterapie pentru a îndepărta stările de stres şi depresie.
Portocaliul, o culoare relaxantă, conferă optimism şi creează senzaţia de apropiere puternică. Suntem siguri că veţi fi cucerite de atenţia şi grija acordată aici siguranţei şi sănătăţii voastre – aparatele sunt dezinfectate după fiecare şedinţă, aveţi la dispoziţie ochelari de protecţie (obligatorii de altfel, pentru că razele UV dăunează ochilor şi pot cauza cataractă şi conjunctivită), dar şi celor mai mici detalii privind, de exemplu, aspectul salonului (totul este conform normelor Uniunii Europene).
Te aşteptăm la saloanele profesionale de bronzat Gold Sun (Bd. Dâmboviţa nr.65, str. Lidia nr.61) unde vei fi cu siguranţă cucerită de designul interior unic, de dotările performante, de atmosfera caldă şi nu în ultimul rând de atenţia şi grija acordată siguranţei tale.