Locuri : Utile

Spy Shop România

Având o experiență de peste 8 ani de zile, spy-shop.ro este lider pe piața online din România în distributia de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Magazinul a fost lansat în anul 2008 și este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firmă cu capital integral Românesc cu sediul în localitatea Timișoara.

“Printre produsele pe care le comercializăm se numără:
– Sisteme de supraveghere video
– Sisteme antiefracție (sisteme de alarma)
– Sisteme antiincendiu
– Echipamente de spionaj (cameră și microfoane ascunse, microcamere, reportofoane etc.)
– Echipamente control acces și automatizări
– Interfoane și Videointerfoane
– Echipamente optice (lanterne, binocluri, lunete, action camera atasabile, cameră vanătoare etc.)

Spy Shop este printre puținele magazine online din România care vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 14 zile de la cumpărare așa cum cere legea, chiar mai mult de atât, magazinul nostru a majorat perioada legală de retur cu încă 16 zile, astfel clienții noștri au dreptul de a returna produsele timp de 30 de zile de la cumpărare.

La Spy Shop, oferim suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru, iar personalul specializat, calificat și amabil, este gata să răspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

De asemenea, la Spy Shop  veți găsi multiple metode de plată: ramburs, plată electronică cu cardul, transfer bancar, plată în rate, depunere direct și multiple metode de livrare, prin trei companii de curierat rapid și prin Poșta Română, firma noastră asigurând livrarea produselor pe întreg teritoriul României cât și în Europa.”