Locuri : Sports & Fun

Baza Sportivă Helios

Graţie unor servicii perfecte, Baza Sportivă Helios Timişoara se poate impune de o manieră categorică în toate seturile, cei care trec pragul bazei plecând cu satisfacţia de a fi petrecut câteva ore reuşite şi cu dorinţa de a reveni curând în acest loc care ajută, inspiră, relaxează.

Pe cele trei terenuri de tenis care sunt situate vis-a-vis de Hotel Lido, pe zgură, acoperite iarna cu balon, Tenis Club Helios vă oferă iniţiere în tenis pentru copii, cu pregătire pentru tenis de performanţă; cursuri de iniţiere în tenis pentru adulţi; tenis de performanţă pentru copii şi juniori; pregătire cu antrenor, pentru tenis de agrement; echipament de tenis şi consultanţă pentru alegerea echipamentului adecvat.

Helios pune la dispoziţia celor microbişti din mâini până-n picioare şi un teren de fotbal echipat aşa cum trebuie.

Cu nocturnă, iarbă artificială (60mm) cu nisip şi granule de cauciuc, marca Limonta Italia, acreditat FIFA, acoperit şi el, pe timp de iarnă, cu balon pus în folosinţă în decembrie 2009.

Baza sportivă dispune şi de parcare interioară, duşuri, vestiare, televizoare, şi nu în ultimul rând, bar și o terasă de vară – pentru pauze cu aromă de bere (vara) sau de vin fiert (iarna) după meciuri grele sau pentru suporterii adevăraţi.