Locuri : Sports & Fun

Asociația „Road Patrol M.C.”

"Clubul Road Patrol" s-a constituit ca și grupare motociclistică în anul 1997 iar în anul 2001 s-a înregistrat oficial ca și asociația non-profit "Road Patrol Timișoara".
De-a lungul timpului clubul a legat strânse prietenii cu motocicliști din diferite zone ale țării, prietenii care mai târziu s-au materializat prin deschiderea de filiale ale clubului în zonele respective.
Astfel clubul are filiale în județul Hunedoara, Deta și Lugoj.
Activitățile clubului:
Festivalul „Bikers Party Timișoara” este una din cele mai spectaculoase manifestări de acest gen din țară organizată de clubul nostru, atrăgând anual sute de motocicliști și mii de vizitatori din țară și din străinătate, promovând astfel nu doar imaginea clubului dar și imaginea orașului.
De-a lungul timpului, pe scena festivalului au urcat următoarele trupe: Cargo, Amala, Șir Blues, Implant pentru Refuz, Vița de Vie, Trenul de noapte, Nightloosers, Semnal M, Cash, Mike Godoroja, Comandorul Hoisan, Trooper, Altar, Gothic, Sanctuar, Dispersia, After Midnight, Transit, Smackheads, Quo Vadis.
Pe lângă festivalurile de vară, clubul mai organizează și unica întâlnire de iarnă din estul Europei, denumită Bikes On Ice. Acesta a ajuns la cea de a V-a ediție.
În afară de festivaluri, clubul Road Patrol a mai organizat și acțiuni caritabile la case de copii, cu care colaborează de câțiva ani. La fiecare eveniment important, 1 iunie, Crăciun, Paște, clubul, din resurse proprii cât și din mici sponzorizari încearcă să aducă un zâmbet pe fețele copiilor instituționalizați.
De asemenea am fost printre primii care au dus ajutoare sinistraților din localitatea Foeni, în timpul inundațiilor din 2005.