Evenimente : Party

Launmomendat pe înserat

Launmomendat pe înserat se încinge cu un pre-party în Aethernativ. Intrarea este liberă.

Launmomentdat pe înserat va avea loc pe 19 mai, în Aethernativ, începând cu ora 19:00. Evenimentul reprezintă o petrecere de încălzire pentru festivalul launmomentdat în parc din 9-11 iunie, din Parcul Botanic.
Cu această ocazie, publicul pasionat de muzica electronică, este invitat să petreacă o noapte alături de organizatorii launmomentdat. Tema petrecerii este techno, invitații sunt Alur Duvaal, Punu și Ulises, iar intrarea va fi liberă.launmomentdatpeinserat

Noul proiect al lui Raul Vladău, semnat Alur Duvaal, este dedicat explorării dimensiunilor ritmice, fizice și hipnotice ale muzicii techno. Autorul este un dj si producător din Timișoara, care și-a început activitatea în 2011. De-a lungul timpului, a fost implicat în diverse proiecte muzicale, iar piesele lui au câștigat aprecierea artiștilor internaționali, precum Skream, LOUISAHHH!!!, Roska, Kastle, Plastician, dar și a presei internaționale, cele mai notabile fiind Resident Advisor, Complex, Vice, Dj Mag, Rinse FM, Rinse France, NTS și Boiler Room.

Punu are în spate un background muzical divers, trecând prin mai multe genuri muzicale, atât la tobe cât și la producție. Muzica lui devine din ce în ce mai apreciată dincolo de granițele noastre. Ultimul EP se numește The Story, care fost lansat la casa de discuri internațională Selador în 2017. Punu a lansat numeroase EP-uri prin intermediul caselor de discuri Cimelde și Sintope Digital. Producțiile sale reprezintă un mix de sunete melancolice, care sunt însoțite de vocaluri liniștitoare și beat-uri dure. El reusește mereu să impresioneze și să pună oamenii în mișcare pe ringul de dans.

Ulises este un DJ originar din Jimbolia, care a început să mixeze în anul 2003, alături de nume importante precum NTFO, Alex Niggeman și Mihai Popoviciu. Prestațiile lui sunt un manifest al exuberanței, fiind apreciat în special pentru energia seturilor sale și exprimând naturalețe în interacțiunea cu publicul. Ringul de dans este dominat de genurile techno și house, presărate cu influențe disco, soul și funk. Anul acesta a lansat primele EP-uri.

Launmomentdat susține evoluția muzicii electronice locale ca o ramură a artei și incearcă să transmită spiritul underground specific acestei culturi. Launmomentdat pe înserat va fi o întâlnire informală unde vom cinsti un pahar de vin/bere în numele artei, prieteniei și ideilor bune care ne bucură zi de zi.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook Launmomentdat pe înserat.