De Citit : Știri

O seară cu joc și binefacere la Charity Quiz Night

| 23 octombrie

Charity Quiz Night va avea loc pe 30 octombrie la Urban Drink & Food și este o seară cu joc de întrebări în limba engleză, organizat periodic de asociația Blythswood Banat. Cei care doresc să participe, își înscriu echipa online (între 2-6 membri pe echipă) și donează 20 lei de persoană pentru copii din familii în dificultate.
Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul.

Evenimentul caritabil este organizat în 8 runde, a câte 8-10 întrebări fiecare. Subiectele variază de la geografie, cultură generală, actualități, filme și muzică și unele runde pot avea răspunsuri în ordine alfabetică sau tematice. Jocul în sine este foarte interactiv: pe de-o parte este un bun prilej de a te distra cu prietenii, iar pe de altă parte este o compeție cu toate celelalte mese.

Blythswood Banat organizează periodic aceste seri de quiz cu scopul susținerii centrelor de zi pentru copii de clasele I-VIII din familii în dificultate. Asociația își desfășoară activitatea în orașul Jimbolia, la 45 km de Timișoara, unde există o rată ridicată a abandonului școlar în rândul copiilor din familii cu venit redus. Serviciile oferite acoperă toate nevoile fizice, sociale, educaționale și psihologice ale fiecărui copil.

Donația de 20 lei a unui participant este echivalentul a două mese calde pe zi pentru un copil dintr-o familie defavorizată.

Echipa care răspunde corect la cele mai multe întrebări va câștiga marele premiu al serii, iar și locurile II și III vor fi premiate.

Dacă participanții doresc să câștige și alte premii în afară de cele de la quiz, ei pot participa și la o tombolă. Un bilet de tombolă costă 5 lei, iar premiile pot valora între 100 și 500 lei.

Toate premiile oferite sunt cadouri din partea firmelor și persoanelor fizice care susțin astfel scopul caritabil. Toți banii strânși la eveniment sunt direcționați centrelor de zi Blythswood Banat pentru îngrijirea copiilor și prevenirea abandonului școlar.

Pentru mai multe informații, consultați pagina evenimentului.