De Citit : Știri

Ediția a șasea JazzTM a ajuns la final

| 02 iulie

E trecut de miezul nopții, Piața Victoriei, Parcul Civic, Parcul Castelului cât și Strada Fără Nume – gazda new entry a JazzTM – încă păstrează emoția miilor de participanți care s-au bucurat și în acest an de concertele artiștilor care au alcătuit lineup-ul ediției 2018.

Fiecare ediție aduce un element de noutate, pentru a îmbogăți și mai mult atmosfera caracteristică acestui eveniment. Am explorat împreună diferite stiluri de jazz, aduse în prim plan de artiștii prezenți pe scenele JazzTM din oraș. Într-un cadru mai puțin formal, o parte din artiști au improvizat alături de cei prezenți la sesiunile Nocturnal Jams.

Una dintre surprizele foarte apreciate a fost nou introdusa scenă de Spoken Word de pe Strada Fără Nume, care a animat diminețile de weekend, a adus împreună poezia, muzica jazz, improvizația și vibrația orașului.

Am trăit împreună muzica și am fost învăluiți de farmecul celor de la The Cinematic Orchestra, am fost fascinați de tehnicalitatea fiecărui artist component al grupului R+R=NOW, iar romantismul a câștigat inimile publicului, în ultima seară alături de Gregory Porter, un artist a cărei muzică este atât atemporală cât și incredibil de actuală.

Alături de numele care au încheiat fiecare seara, toți artiștii care au construit line-up-ul JazzTM 2018 au traversat stiluri și genuri muzicale pentru a crea ceva nou. Cu toții au apreciat publicul avid de muzică, deschis să descopere și să asculte fiecare acord. Le mulțumim și noi tuturor celor care au participat și creat atmosfera minunată a JazzTM2018.

Următoarea ediție, a șaptea, va avea loc în perioada 5 – 7 Iulie 2019.
Numărăm zilele…

JAZZ™ este o co-producție a Primăriei Municipiului Timișoara x PLAI.
Partener principal: Raiffeisen Bank
Partener premium: Profi
Parteneri media: Radio Guerrilla | Agerpres

Mai multe detalii despre festival pe: www.JazzTM.ro | www.facebook.com/JazzTMofficial | www.instagram.com/JazzTM_official