De Citit : Știri

Charity Quiz Night #3

| 21 noiembrie

Marți, 28 noiembrie, de la ora 19:00, are loc a treia ediție Charity Quiz Night, un eveniment caritabil cu joc de întrebări. Organizat periodic de asociația Blythswood Banat, evenimentul strânge fonduri pentru a susține educația copiilor din familii în dificultate. Locația Quiz-ului este aceeași – Urban: Food & Drink.

Cei care doresc să participe și să fie generoși, își înscriu echipa online (între 2-6 membri pe echipă) și donează 20 lei de persoană către asociație. Înscrierile se fac pe baza completării formularului.

 

Până acum, serile de quiz au strâns în total 3.450 lei în sprijinul centrelor de zi pentru copii de clasele I-VIII din familii defavorizate.

Evenimentul caritabil este organizat în 8 runde, a câte 8-10 întrebări fiecare. Subiectele variază de la geografie, cultură generală, actualități, filme și muzică, iar unele runde pot avea răspunsuri în ordine alfabetică sau tematice. Jocul în sine este foarte interactiv: pe de-o parte este un bun prilej de a te distra cu prietenii, iar pe de altă parte este o compeție cu toate celelalte mese.

Blythswood Banat coordonează două centre de zi pentru copii în orașul Jimbolia, la 45 km de Timișoara, unde există o rată ridicată a abandonului școlar în rândul copiilor din familii cu venit redus. Serviciile oferite acoperă toate nevoile fizice, sociale, educaționale și psihologice ale fiecărui copil.

Donația de 20 lei a unui participant este echivalentul a două mese calde pe zi pentru un beneficiar al serviciilor Blythswood Banat.

La Charity Quiz Night, echipele care răspund corect la cele mai multe întrebări vor câștiga premii de grup, iar dacă participă la tombola serii, pot câștiga premii individuale. Un bilet de tombolă costă 5 lei, iar premiile pot valora între 100 și 500 lei.

Toate premiile oferite sunt cadouri din partea firmelor și persoanelor fizice care susțin scopul caritabil. Toți banii strânși la eveniment sunt direcționați centrelor de zi Blythswood Banat pentru îngrijirea copiilor și prevenirea abandonului școlar.

Pentru mai multe informații, consultați pagina evenimentului.