De Citit : Știri

Arad Open Air Festival: ATB aduce magia trance-ului pe Aeroportul Internațional din Arad

| 07 august

ATB, producător, DJ și compozitor de origine germană, va urca pe scena principală a Arad Open Air Festival, eveniment care se desfășoară în perioada 14 – 16 septembrie, la Arad. Artistul, care se află pe scena muzicii electronice de 20 de ani, îmbină stiluri precum trance, dance și chill out, promițând și de această dată un show de zile mari și câteva ore în care publicul nu va înceta să danseze.

Unul dintre cei mai apreciați DJ ai muzicii trance, ATB, va urca pe scena principală a Arad Open Air Festival. Andre Tanneberger, cunoscut ca ATB, și-a început cariera în anii ‘90 și s-a remarcat odată cu single-ul său de debut, 9 PM (Till I Come), care l-a poziționat în primele locuri din to-purile din UK și alte țări din întreaga lume. Spiritul său creativ a continuat să înflorească în hit-uri precum Ecstasy, Let U Go, What About Us, Move On și When It Ends It Starts Again, pentru care a fost răsplătit cu discuri de aur și platină, dar și prezență constantă în prestigioasa revistă DJ Mag.

Artistul, originar din Germania, a devenit un superstar cunoscut în întreaga lume, fiind prezent încă de la începuturi pe scena muzicii EDM, aducând o contribuție semnificativă dezvoltării curen-tului și a comunității din jurul acestuia. De acum două decenii și până în prezent, ATB a lansat zece albume, dintre care cinci în format dublu.

Cel mai recent material discografic al său, neXt, este creat după același format. ATB spune că este pasionat de o multitudine de genuri muzicale care au atât ritmuri energice, cât și ambientale și consideră că nu poate reflecta frumusețea fiecăruia într-un singur CD.

Cei care doresc să se bucure de magia Arad Open Air Festival, pot achiziționa abonamente în regim de Early Booking pe www.enterix.ro și www.myticket.ro. Până la 1 august 2018, acestea au prețul de 89 lei.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Organizatori: Centrul de Excelență Arad, AOA Agency și Neverland Place.

Parteneri principali: Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.