De Citit : Știri

Adevăruri și provocări în comunicare la cea de-a opta ediție a Conferinței PRbeta

| 13 aprilie

În 17 și 18 mai, are loc cea de-a 8-a ediție a Conferinței PRbeta. Evenimentul reunește, în fiecare an, specialiști marketing, PR, publicitate și domenii conexe, bucurându-se de o comunitate activă și implicată în dezvoltarea pieței locale de comunicare. Tradițional, Conferința PRbeta dezbate o temă de discuție cu ocazia fiecărei ediții. Pentru acest an, organizatorii propun ca temă principală Adevăruri și provocări în comunicare, subliniind importanța comunicării de calitate și fără compromisuri, atât din partea companiilor, cât și a agențiilor de marketing, PR și publicitate.

Conferinţa PRbeta a însemnat, încă de la începuturi, pasiune pentru comunicare, posibilitatea de a interacţiona cu specialişti, discuţii despre tendințele din mediul online, relaţii publice, marketing, Social Media, branding, comunicare business, publicitate. Anul acesta, punctul central al discuțiilor pornește de la faptul că, în contextul știrilor false și a instrumentelor de manipulare, dar și a competiției mari și a bugetelor reduse, comunicarea eficientă și autentică este, cu siguranță, o provocare, iar drumul până la ea ascunde adevăruri despre care nu se vorbește deschis.

Prima zi a evenimentului este dedicată, la fel ca în cele mai recente ediții, conferinței.
În cadrul acesteia, vor vorbi Sonia Nechifor (Managing Partner la CommON), Tudor Galoș (Senior Consultant la Tudor Galoș Consulting), Oana Bulexa (Managing Director la MSLGROUP The Practice), Dan Frînculescu (Executive Creative Director la Publicis), Traian Bugescu (Owner la Prospero), Mihai Furtună (Managing Partner la Societatea de avocatură Frutună și asociații) și mulți alții. În fiecare săptămână, organizatorii anunță noi speakeri ai conferinței.

Cea de-a doua zi a evenimentului (18 mai) este dedicată aprofundării discuțiilor din prima parte a evenimentului, printr-o serie de workshop-uri specifice.

1. 10: 00 – 12:30 GDPR pentru media digitală și offline, susținut de Tudor Galoș, Senior Consultant la Tudor Galoș Consulting
2. 10:00 – 12:30 Google AdWords și Facebook Ads, susținut de Tiana Mitrici, Managing Director la Tell Agency
3. 13:00 – 15:30 Strategii de comunicare în Social Media, susținut de Alex Ciucă
4. 13:00 – 15:30 Campanii de comunicare cu buget redus, susținut de Monica Jitariuc, Managing Director la MSLGROUP The Practice.

Pentru a răsplăti susținerea celor care participă la evenimentele PRbeta în mod recurent, până în data de 15 aprilie 2018 (inclusiv) organizatorii pun la dispoziție un pachet de loialitate: achiziționați oricare 2 workshop-uri și primiți gratuit biletul pentru prima zi a evenimentului. Preț total 198 lei (în loc de 347 lei).

Taxa de participare pentru prima zi a conferinței PRbeta este de 149 lei, iar taxa de participare la fiecare workshop este de 99 lei.

Studenții beneficiează de o reducere de 50% din valoarea biletului pentru prima zi a evenimentului. Înscrierile se fac online aici.

PRbeta Agency este agenția timișoreană de relații publice şi organizare de eveniment, format dintr-o echipă tânără, la curent cu tot ce se întâmplă pe piața națională și internațională. PRbeta a apărut în luna mai, 2011, odată cu prima ediție a Conferinței Regionale de Comunicare, desfășurată la Timișoara. Toate evenimentele noastre (Conferința Regională de Comunicare, PRbeta Talks, Workshop-urile PRbeta și Timișoara Brands Tour) s-au bucurat de implicarea companiilor în buna desfășurare a activităților, acestea reunindu-se acum sub umbrela PRbeta Agency, care oferă servicii complete de relații publice și comunicare.